aquarama_flyfoto_0007.jpg

Om Aquarama

I mars 2013 fikk Kristiansand og landsdelen sitt nye aktivitetssenter. Aquarama er et komplett anlegg med badeland, idrettsbasseng, stupeanlegg, spa, treningssenter, idrettshall og ulike tilbud innen folkehelse.

Aquarama inneholder også næringslokaler, hotell og parkeringsanlegg. Prosjektet har et samlet areal på ca 41.000 kvm, et idrettsbasseng på 50x25 meter, idrettshall som er eliteseriearena for håndball med ca 1700 sitteplasser og et badeland med kapasitet til 1000 gjester samtidig.

Aquarama, med sin fantastiske beliggenhet på Bystranda i Kristiansand, er et ressursanlegg for regionens innbyggere og en attraksjon for turister – et senter for folkehelse, opplevelse, idrett og velvære.

Anlegget eies av Kruse Smith, BRG og Kristiansand kommune. Selskapet Aquarama Kristiansand AS er ansvarlig for drift av badeanlegget og spa. 

Aquarama skal være - ETT STED. FOR ALLE.

Eiere

Aquarama eies av de private aktørene Kruse Smith og BRG, og Kristiansand kommune.

Drift

Virksomheter som badeland, spa, treningssenter, idrettshall, svømme- og stupeanlegg driftes av Aquaramas egne selskaper. Øvrige deler av anlegget leies ut til eksterne aktører, som igjen er ansvarlig for egen drift.

Ledelse

Aquarama Kristiansand AS ledes av Vibeke Holm Ruud. Aquaramas egne virksomheter er organisert som separate driftsselskaper med egne ledere.

Våre verdier

  • Gjestfrihet
  • Kvalitet
  • Lekenhet
  • Fornyelse

Badelandene.no

  • Aquarama er medlem av Badelandene.no, en interesseorganisasjon for bade- og svømmeanlegg i Norge.

Her finner du AQUARAMA:

 

Bad

Aquarama Bad er Sørlandets største innendørs svømmeanlegg og et av Norges største innendørs spa og badeland.

Aquarama Bad har bassenger og attraksjoner for hele familien. Badet består av 50 meters idrettsbasseng, 10 meters stupetårn, fire vannsklier, klatrebasseng, bølgebasseng, hinderløyper og har sin egen innendørs surfebøge, AquaSurf. Anlegget inneholder også mange velværebassenger og egen spa-avdeling. 

Spa

Avslapping og nytelse. Helse og velvære. Det er hva vi kan tilby i Aquarama Spa - Sørlandets største og mest innholdsrike spa.

AQ Spa er betegnelsen på den delen av spaet som rommer diverse badstuer, opplevelsesdusj, varmtvannsbasseng, kaldkulp, egne fotkulper, og et helsebasseng. Aquarama Spa er et våtspa som inneholder fire badstuer, kaldkulp, Ice Rain/Tropical Rain dusj og to store varmtvannsbasseng.  

AQ Velvære er navnet på vårt behandlingstilbud – der du vil finne igjen de aller, aller fleste av våre velkjente og populære behandlinger innenfor hudpleie, massasje og innpakninger. Egen nettside for AQ Velvære finner du her.

(Minner om at AQ Spa og AQ Velvære er separate avdelinger. Vi gjør oppmerksom på at gavekortet på AQ Bad og Spa ikke er gyldig for behandlinger på AQ Velvære).

 

namnlöst-230_lite.jpg

Idrett

Det er vår ambisjon at så mange som mulig vil bruke Aquarama regelmessig.

Idrettshallen er arena for store arrangementer og idrettsstevner. Samtidig vil hallen være i daglig bruk av skoleungdom og organisert idrett. Aquaramas idrettshall er Kristiansands nye storstue og er blant hjemmebanen til Vipers Kristiansand. 

Som en del av tilbudet finner du også en utfordrende klatrevegg ute i vestibylen.

Kristiansand kommune ved Idrettsetaten disponerer og fordeler treningstid og annen idrettslig bruk av hallen og klatreveggen. Ved forespørseler om konferanse og kongress kan Aquarama tilrettelegge for dette. 

Mer om idrettshall og klatreveggen på Aquarama.

Næringsliv på Aquarama

Aquarama inneholder flere næringslokaler. En full oversikt over næringslivet på Aquarama finner du her.

Scandic Kristiansand Bystranda

Scandic Kristiansand Bystranda er Sørlandets største hotell med en idyllisk utsikt over den flotte skjærgården. Her kan du nyte den herlige hotellfrokosten med sand mellom tærne. 

Hotellet utgjør en vesentlig del av Aquarama, som blant annet gir alle våre gjester tilgang til et av landets største badeland, et moderne treningssenter og et avslappende spa.

Les mer om Scandic Kristiansand Bystranda.

Hotellets gjester får 15% på enkeltbilletter (ikke familiebillett, pensjonistsvømming eller andre rabatterte billetter). Se vår prisliste i AQ Bad.

Mat på Aquarama

Hos oss kan du slukke tørsten og stille sulten mellom slagene, både inne i badelandet og ute i kafeteriaen.

AQ Servering byr på kalde og varme retter, rask servering og rimelige priser. Velg fra en sunn og velsmakende meny – vi har favorittrettene til både små og store. Dersom det passer bedre å ta med middagen hjem tilbyr vi også enkel take away. Hva med en "hjemmelaget" pizza, innholdsrik salat eller bare en smoothie i farta?

Se hele vår meny her.

Ved bestilling av servering/catering for grupper: servering@aquarama.no