aquarama_bad_badeland_0054.jpg

Foreldrekortet

Barn i 3. klasse kan ikke gå alene i badet når de skal svømme. Derfor lanserer vi «Foreldrekortet». Les mer her:

"Foreldrekortet" gir en rimeligere rabatt på 10- og 25-klipps klippekort til benyttelse i følge med 3. klassingen. Klippekortet benyttes av foresatte i følge med barna, og kan benyttes alle dager frem til 31.12.20.

Priser 2020: 

  • 10 klipp, kr 1000,-
  • 25 klipp, kr 2000,-

Har du spørsmål? Se i listen under om du får svar. Hvis ikke, ta kontakt med oss på prosjektets egne Facebook-gruppe eller på e-post: bad@aquarama.no.

Spørsmål og svar:

Når starter dette?

Fra og med 18. januar 2020 kl. 10.00 kan du opprette medlemskapet og hente adgangsbåndet til ditt barn, samt kjøpe foreldrekortet. Svømmeglede-medlemskapet følger kalenderåret. Se når neste svømmeglede kurs starter.

Hva gjør vi når vi ønsker å ta barnets medlemskap i bruk?

Dere henvender dere i resepsjonen i AQ Bad f.o.m. 18.01.20 og oppgir barnets navn og skole. Da vil dere få utdelt et adgangsbånd til 3. klassingen. Han/hun får tilgang til AQ Bad alle dager i åpningstiden t.o.m. 31.12.2020.

Barnet vårt er medlem fra før. Hva gjør vi da?

Hvis barnet ditt er medlem fra før kan vi kostnadsfritt fryse dette medlemskapet frem til 31. desember 2020. Ved avslutning av prosjektet vil medlemskapet fortsette å løpe automatisk. Men du må selv varsle oss om at medlemskapet skal fryses - dette går dessverre ikke automatisk hos oss.

Barnet vårt har klippekort fra før. Hva gjør vi da?

Hvis barnet ditt har et klippekort fra før kan vi utvide gyldighetsdato med 12 måneder, slik at det er klart til bruk igjen etter 31. desember 2020. Men du må selv varsle oss om at utløpsdatoen skal forlenges - dette går dessverre ikke automatisk hos oss.

Kan barnet gå alene inn til kurset?

Barn får ikke lov å gå alene fra garderoben og inn til bassenget, men må følges helt bort til der kurset skal være av en voksen person over 16 år.

Hvem kan være med barnet i bade- og svømmeanlegget?

Det må være med en badende, svømmedyktig voksen over 16 år per 4 barn. Det er først når barnet er fylt 11 år og er svømmedyktig, at han/hun kan gå alene i anlegget.

Hva gjør vi når vi voksne skal bade sammen med barnet?

Da kjøper dere ”Foreldrekortet”. Dette er et eget klippekort som er svært rimelig for voksne. Dere kan velge mellom 10 og 25 klipp, og klippekortet er gyldig alle dager (hverdager, helg, ferier).

Hva er "Foreldrekortet"?

Foreldrekortet er et eget klippekort som kan benyttes alle dager hele uken, og som gir god rabatt på 10- og 25-klipp. Det forutsettes at klippekortet benyttes i følge med 3. klassingen.

Følger det betingelser med Foreldrekortet?

Ja, det forutsettes at Foreldrekortet benyttes i følge med 3. klassingen, samt at det kun er gyldig i perioden 2. januar - 31. desember 2020. Hos oss er klippekortene knyttet opp til et adgangsbånd med en oppstartsavgift på kr 149,- (engangsbeløp). 

Hvor mange Foreldrekort kan vi ha og kan vi gå flere foresatte på ett Foreldrekort?

Det tildeles maksimalt to foreldrekort m/adgangsbånd per barn. Båndene er imidlertid ikke personlige, og kan lånes bort til besteforeldre eller andre foresatte som skal følge barnet.

Hva koster Foreldrekortet?

10 klipp koster kr 1000,- og 25 klipp kr 2000,-.  

Jeg som forelder er medlem fra før. Hva gjør jeg?

Dersom du kun kommer til å besøke AQ Bad sammen med 3. klassingen, har du anledning til å fryse ditt medlemskap til ordinære betingelser, altså kr 99,- måned i fryseperioden.

Jeg som forelder har klippekort fra før. Hva gjør jeg?

Det er ikke mulig å konvertere et ordinært klippekort til et foreldrekort. Dersom du kun kommer til å besøke AQ Bad sammen med 3. klassingen, har du anledning til å overføre resterende klipp til en annen person, eller bruke opp de eksisterende klippene før du kjøper et foreldrekort.

Husk også at foreldrekortet kun er gyldig ved inngang sammen med 3. klassingen. Det betyr at det i løpet av disse 12 månedene kan være praktisk å beholde ditt ordinære klippekort. 

 

 

Når begynner svømmekursene?

Svømmegledekursene starter fire ganger i året. To ganger på høsten og to ganger på våren. Svømmekursene gjelder barn som går i 3. klasse (våren) og 4. klasse (høsten). Se når neste kurs starter her.

Hvordan melder vi oss på svømmekursene?

Du kan melde deg på neste svømmeglede-kurs via våre nettsider. 

 Se også kopi av brev til foreldre/foresatte av barn i Kristiansand kommune:

Se også: